vrijdag 8 mei 2009

Van Scheveningen naar Rotterdam


Rotterdam Nederland is een prachtige stad en een populaire plaats om te bezoeken en ik ben niet zeg dit alleen omdat ik terug van 4 dagen en 5 nachten in een hotel in Rotterdam, nee het is gewoon de manier is. Het hotel ligt dicht bij Amsterdam, het Havenbedrijf Rotterdam is al lange tijd een favoriete plek voor locals en reizigers gelijk. In mijn hotel in Rotterdam Ik kan hier veel informatie over de geschiedenis van de stad, zeer boeiend en rijk, moet ik zeggen.

Rotterdam tegenwoordig is de tweede grootste stad van Nederland na Amsterdam. Rotterdam staat bekend om met de grootste haven in Europa. Rotterdamse haven tochten zijn een van de meest populaire activiteiten in de stad. Er zijn vele stijlen van de Rotterdamse haven reizen en manieren om te genieten van het water. Een aantal verschillende diner cruises, pannenkoek cruises en cruises van alle soorten regelmatig Rotterdamse haven bezoeken. Tijdens mijn verblijf in die hotel Rotterdam. Ik heb niet de tijd om te doen maar ja volgende keer zal ik zeker!

Rotterdam is echt een goed alternatief als je al genoeg gezien van Amsterdam. Als, bijvoorbeeld, in plaats van vliegen naar Amsterdam, bent u van plan een vlucht naar Rotterdam, zult u waarschijnlijk op zoek zijn naar een hotel Rotterdam. Er zijn tal van grote mogelijkheden in de stad. Een vlucht naar Rotterdam brengen u dicht bij de stad en dicht bij alle van de grote Rotterdamse actie. Een vlucht naar Rotterdam kan soms zelfs goedkoper dan een vlucht naar Amsterdam, maar meestal een vlucht naar Amsterdam zal het minder duur van de twee.De stad Rotterdam heeft een heleboel interessante attracties te genieten, en bovendien is het in een perfecte locatie voor het maken van kant reizen naar Amsterdam om te zien het Museumplein, de Dam, de Albert Cuypstraat Markt, het Van Gogh Museum en nog veel meer. Harbor bezoeken van de haven van Rotterdam, echter, zijn een absolute must als u een bedrag besteden van tijd in de stad. Van alle hôtel à Rotterdam. Ik heb een zeer dicht bij de haven, I really liked the industriële feel to it.

Ik verblijf meestal in oude historische steden, of in het midden van de natuur, maar verblijft in een van de hotels Rotterdam is een andere, maar echt goed ervaring als goed! Hoop dat u net als wat ik schreef over mijn hotel ervaringen daar. Ik zal proberen om deze blog zoveel mogelijk te beperken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten